Saturday, 30 April 2011

say : thank you !

Assalamualaikum w.b.t :)

First of all aku ingin bersyukur ke hadrat ilahi akhirnya selesai jgak ujian medsi... mungkin bunyinya cam biase je.. tp, bg aku itu ujian yg amat besar... ujian pertama yg menentukan aku layak atau tidak untuk menduduki temuduga dan menjadi seorang pendidik...

menjadi seorang pendidik adalah cita-cita aku sejak aku kecik lg... dan sekarang aku harap cita-citaku itu bakal terlaksana.. InsyaAllah amin~  

sekarang aku dah selesai jawab ujian medsi.. dan hanya menunggu sama ada aku layak atau tidak utk menduduki temuduga.... aku tunggu dgn penuh kesabaran... aku serahkan segala-galanya kepada Yang Maha Berkuasa... aku dah juba jawab sebaik mungkin dan berharap agar Dia membukalah pintu rezeki kpd ku... dan tak lupa juga kepada rakan-rakanku yang mengharapkan hal yang sama... so, sama-samalah kita berdoa ye ! hopefully doa kita diperkenankan olehNya... Amin~

oke la ... that's all for today.... nnt aku update lg blog ni dgn cite yg lebih menarik.. InsyaAllah ^^,

p/s : thank you buat kengkawan yg sudi bace blog aku yg xseberapa ini... InsyaAllah aku akan terima komen2 korang ke arah yg positif :)

No comments:

Post a Comment

mY nOtE . .


pEsanAn kU ^^ ♥

byE byE ... (=^___^=)